Skriňa Verona 120 Sonoma

159,00 EUR / ks 111,30 EUR / ks

Skriňa Verona 120 Sonoma

Kód: 3370024

111,30 EUR / ks

159,00 EUR / ks
Quatro

Tlač
Farba dvierok

Výrobca: MERKURY MARKET

Kód: 3370024

Dostupnosť iba v kamenných predajniach

Šírka (cm):
122
Výška (cm):
200
Hĺbka (cm):
60
Tvar:
rovný
Dvere:
s posuvnými dverami
Počet dverí:
dvojdverové
Počet zásuviek :
netýka sa
Zrkadlo:
bez zrkadla
Farba:
imitácia svetlého dreva
Farba dvierok:
dub sonoma
Farba korpusu:
dub sonoma
Povrchová úprava dvierok:
mat
Povrchová úprava korpusu:
mat
Konštrukcia dvierok:
laminovaná drevotriesková doska
Konštrukcia korpusu:
laminovaná drevotriesková doska
Osvetlenie:
ne
Možnosť osvetlenia:
nedostupné
Štýl:
moderný
Kolekcia:
VERONA
Potrebné zložiť:
áno
Typ sortimentu:
skrine

VÝPREDAJ - posledné kusy sú k dispozícii iba na vybraných predajniach s osobným odberom. Produkt k dispozícii v kamennej predajni: Žilina,

Produkt dostupný do vypredania zásob.

 

Estetický minimalizmus a jednoduchá elegantná línia, nadčasový dizajn ladiaci s mnohými štýlmi a interiérovými usporiadaniami a navyše harmónia, modernosť a módne farby - presne taká je skriňa Verona. Je to jedinečný, krásny a funkčný nábytok, ideálny pre váš domov.

Šatníková skriňa je široká 122 cm, vysoká 200 cm a hlboká 60 cm. Táto veľká a priestranná šatníková skriňa je vyrobená z odolnej laminovanej nábytkovej dosky odolnej voči poškodeniu. Korpusy sú dostupné vo farbe dub sonoma. Predná strana sa skladá z dvoch posuvných dverí vo farbe dub sonoma. Hliníkové vodidlá s valčekovým mechanizmom zaisťujú plynulý pohyb a ľahké otváranie šatníka. Minimalistické a zároveň estetické pozdĺžne úchytky dotvárajú celú konštrukciu.

Interiér šatníka rozdelený na polovicu. Každá z dvoch častí je vybavená poličkou a tyčou na vešanie.

Šatníková skriňa zo série Verona je k dispozícii tiež vo farbe korpusov - biela matná a vo farbách čiel - dub sonoma, dub sonoma so zrkadlom alebo biela matná.

Výrobok na samostatnú montáž, dodávaný v kartónových škatuliach chránených proti poškodeniu. Jasný návod a montážne prvky obsiahnuté v súprave pomáhajú pri efektívnej a rýchlej montáži skrine.

Kolekcia
Odporúčané výrobky
Šatníková skriňa - zistite, ako udržiavať predsieň v úplnom poriadku

Šatníková skriňa - zistite, ako udržiavať predsieň v úplnom poriadku

Predsieň je prvou miestnosťou, ktorá nás víta doma. Je zrejmé, že by mala dobre reprezentovať obyvateľov domu a pomáhať im udržiavať poriadok. Topánky, bundy, čiapky a šály si tu musia nájsť svoje miesto. Aký nábytok do predsiene nám v tejto úlohe pomôže?

Retro a vintage nábytok – aké sú ich vlastnosti?

Retro a vintage nábytok – aké sú ich vlastnosti?

Vintage štýl je jedinečný spôsob aranžovania a dekorácie, ktorý čerpá inšpiráciu z minulosti, zvyčajne z 20. až 80. rokov 20. storočia. K charakteristikám vintage štýlu patrí nostalgický návrat k estetike a prvkom typickým pre danú dobu. Nie je to len spô

Jar 2024 – najdôležitejšie trendy interiérového dizajnu

Jar 2024 – najdôležitejšie trendy interiérového dizajnu

S príchodom jari 2024 rozkvitajú najnovšie trendy interiérového dizajnu, ktoré ponúkajú nové inšpirácie na oživenie vášho okolia. Tohtoročná jar je čas čerpať z prírody, spájať funkčnosť s estetikou, vytvárať interiéry, ktoré odrážajú harmóniu a rovnováhu