Táto šatníková skriňa alebo tiež kredenc vyžaruje pôvabné vintage kúzlo, ktoré nápadne oživí vašu domácnosť. Rozmanitá kresba a odtieň dreva dodávajú nábytku jedinečný charakter.

Náš šatník je starostlivo vyrobený z masívneho mangovníkového alebo recyklovaného dreva, je stabilný, má dlhú životnosť a krásne vyzerá. Remeselné spracovanie podčiarkuje jeho pôsobivý retro štýl. Každý krok výrobného procesu sa vykonáva s najväčšou starostlivosťou, či už ide o leštenie, natieranie alebo lakovanie. Rukodělná výroba a nádherná kresba dreva dávajú každému kusu nábytku jedinečný a od všetkých ostatných odlišný charakter. Skriňu si môžete prispôsobiť svojim momentálnym potrebám.

Dve vnútorné police možno totiž vybrať, takže ju môžete využiť buď ako šatník so šatníkovou tyčou na zavesenie oblečenia na ramienkach, alebo ako kredenc či komodu so 4 policami. Do veľkého úložného priestoru si ľahko uschováte časopisy, knihy, oblečenie, klobúky atď., a to všetko pekne usporiadane a na dosah ruky. Zostavenie produktu je jednoduché.

Dôležité upozornenie: Odtieň a kresba dreva sa líši kus od kusu, každá z našich skríň je teda unikátny kus. Výber kusu na dodanie je náhodný.

Farba:
mangovník
recyklované drevo

Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupný.

Materiál:
masívne mangovníkové drevo
masívne recyklované drevo

Rozmery:
šírka: 90 cm
hĺbka: 50 cm
výška: 180 cm

Hmotnosť:
74,5 kg

Dodávané v demonte.

Parametre
FARBA HnedáViacfarebné
DEKOR Mangovníkové drevoRecyklované drevo
ŠTÝL Vintage
ŠÍRKA 90 cm
HĹBKA 50 cm
VÝŠKA 180 cm
HMOTNOSŤ 74,5 kg
MATERIÁL Masívne drevo
ÚLOŽNÝ PRIESTOR Áno
POČET POLÍC 4
FARBA HnedáViacfarebné
DEKOR Mangovníkové drevoRecyklované drevo
ŠTÝL Vintage
ŠÍRKA 90 cm
HĹBKA 50 cm
VÝŠKA 180 cm
HMOTNOSŤ 74,5 kg
MATERIÁL Masívne drevo
ÚLOŽNÝ PRIESTOR Áno
POČET POLÍC 4

Nábytok

Záhrada

Dizajnový nábytok

Osvetlenie

Obývacia izba

SEDACIE SÚPRAVY

Kuchyňa

Predsien

Kúpeľňa

Detská izba

Spálňa

Pracovňa

Veľký výpredaj nábytku

Skladovky

Náš blog a akcie

Tyto stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto stránek s tím souhlasíte. Další informaceSouhlasímNastavení