Šatníková skriňa Antica 183

Kód: 67977/JAS 67977/CRA Zvoľte variant
Viac farieb Kupon VELKANOC15 15
612 € 510 € bez DPH
3 - 5 týždňov 3 - 5 týždňov Zvoľte variant
Variant

Priestranná šatníková skriňa ANTICA 183, je dostupná v troch dokonalých farebných prevedeniach. Skriňa je tiež súčasťou kolekcie nábytku ANTICA. 

Detailné informácie

Podrobný popis

Šatníková skriňa Antica 183

Úplná dokonalosť, ktorá vnesie do Vášho domova neodolateľnú harmóniu a vznešenosť tak to je kolekcia sektorového spálňového nábytku ANTICA. Táto dokonalá kolekcia nábytku ANTICA ponúka široký sortiment, ktorý je vhodný na zariadenie spální. Celý sektor ANTICA  je vyrobený z kvalitného materiálu. Z tejto kolekcie si môžete vybrať aj šatníkovú skriňu ANTICA 183, ktorá je na výber v niekoľkých farebných prevedeniach. Šatníková skriňa ANTICA je dvoj dverová so zrkadlom. Vo vnútri skrine sú police, zásuvky a tyč na zavesenie oblečenia. Zásuvky majú úplný výsuv a nábytok má kvalitné kovanie. Šmrnc nábytku ANTICA  dodávajú dokonalé prepracované kovové úchytky. Charakteristickou črtou nábytku sú ozdobné lišty.

Materiál: lamino / masiv / kov

Rozmery: (ŠxVxH) 183 x 220 x 68 cm

Farebné prevedenie: 

  • craft zlatý
  • jaseň svetlý

Upozornenie: Váš monitor nemusí zobrazovať farby také, ako sú v skutočnosti! Na skla sa nevsťahuje reklamácia,je potrebné si ich skontrolovať pri preberaní tovaru!        

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: